rss search

Simon van der Kooij

line

Mijn werkgebied is: kerkdiensten. Ik bereid ze voor, leid er mensen voor op, geef er creatieve invulling aan, en denk er over na. Want er valt veel over kerkdiensten te zeggen en daar is deze site voor. Het is een prikbord waarop ik mijn ideeën en ervaringen wereldkundig maak.

De verkorte versie van mijn CV ziet er zo uit: eerst heb ik theologie gestudeerd in Leuven, daarna heb ik stage gelopen in de Vrije Baptistengemeente Bethel te Drachten en daarna ben ik voltijds gaan werken in de Vrije Baptistengemeente Groningen te, juist, Groningen. In die jaren heb ik ervaring opgedaan op het gebied van spreken, toerusten en leiding geven aan muzikanten, technici en andere artistieke medewerkers. Sinds 2009 werk ik als ZZP-er in verschillende kerken tegelijkertijd.

Voor een uitgebreide CV kun je het beste kijken op LinkedIn. Die is actueel en een stuk concreter.

Wat ik nu precies doe in mijn bedrijf Van der Kooij Creatieve Communicatie, staat op deze pagina.

Samen met mijn vrouw Carolien woon ik in Groningen en we hebben drie mooie kinderen gekregen: Lilian (2007), Nova (2011) en Joas (2014). Naast het feit dat ze het hele gezin draaiende houdt werkt Carolien ook mee in het bedrijf: als zangeres, dramaspeelster (of moet ik actrice zeggen?), drama-regisseuse en organisatrice.

Wil je weten wat me nu bezighoudt? Volg me op mijn twitter-account: https://twitter.com/SimonvdKooij

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.