rss search

Nieuwe cd van S en C

line

Maak me minder

In 2012 zijn we begonnen met met het opnemen van eigen muziek. Hoewel we al meer dan 10 jaar samenzijnen samen muziek maken, hadden we dit nog nooit gedaan. Wat begon als een hobbyproject is uitgelopen tot een eigen cd: ‘Maak me minder’. De liedjes zijn over een periode van 13 jaar geschreven. Maar dat is nog niets. Over het leren wandelen met God, waar deze cd over gaat, doen we nog veel langer. Gelukkig is Hij geduldig en probeert Hij ons iedere dag een klein beetje minder te maken. En dat is precies wat we willen. (Joh. 3:30)

Het was een ontzettend leerzaam project. We hebben alles in eigen beheer gedaan, schrijven, arrangeren, inzingen, opnemen, ontwerpen en uitgeven. We hebben Miesje Rienstra bereid gevonden viool te spelen en Sibren Hoekstra heeft vrijwel alle nummers gedrumd.

cd bestellen

Wil je de cd bestellen? Deze is te koop voor € 10,-. De verzendkosten bedragen tijdelijk slechts € 1,-. Je kunt ‘m op drie manieren bestellen:

1.
Je maakt € 11,- over op: NL27 ASNB 0707 7058 86 t.n.v. S. van der Kooij o.v.v. MMM, Je naam, postcode en huisnummer. Zodra we de transactie zien, sturen we de cd naar je op.

2.
Je stuurt een mail naar info@simonencarolien.nl, met in de onderwerpregel “MMM” en in de mail zelf je naam en adresgegevens. We sturen je de cd toe samen met een factuur (€ 11,-). Die betaal je achteraf.

3.
Je haalt de cd op bij ons aan de deur. We wonen aan de Bottemaheerd 20 te Groningen. Laat wel even tevoren weten wanneer je komt. Het geld kun je het beste gepast meenemen. Dat moet vast lukken met een bedrag als € 10,-!

 

luisteren

 

foto’s

Benieuwd hoe deze cd tot stand gekomen is?
Klik hier om een aantal foto’s te bekijken.Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *