rss search

Techniek kerkdienst

line

Onlangs hebben we onze techniek flink uitgebreid. Inmiddels kunnen we kleine én grote kerkzalen voorzien van licht en geluid. Qua licht konden we al een behoorlijk groot podium in het zonnetje zetten, maar nu kunnen we qua geluid ook grote kerkzalen vullen.

Hebben we dan via marktplaats een paar grote discoboxen ergens uit een boerenschuur gehaald? Nee. De speakers die we gebruiken zijn qua formaat klein, maar bevatten Class-D versterkers en leveren per stuk minstens een kilowatt. En dat is veel. We hebben een uitgebreide studie gemaakt van wat er allemaal op de geluidsmarkt te krijgen is en hebben de ideale kruising tussen vermogen, geluidskwaliteit en betaalbaarheid gevonden. We leveren daardoor niet alleen LEM en RCF, maar inmiddels ook de Yamaha DXS/DXR serie. En dat in combinatie met Soundcraft of Allen & Heath tafels. Wie er verstand van heeft, weet dat dat de juiste merken zijn!

Waarom die uitbreiding? Omdat het lastig is om goede techniek te vinden voor kerkdiensten. Als je een jeugddienst wilt houden, of een doopdienst op een externe locatie, of een jeugdweekend of gemeenteweekend houdt kun je kiezen uit a) een professioneel bedrijf (kwalitatief goed, maar vaak net wat te duur) of b) een particulier met een setje in de garage (zeer betaalbaar, maar kwalitatief twijfelachtig). Wij willen een mogelijkheid in het midden vormen. Een professioneel bedrijf dat precies datgene levert wat ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden, wat een extra mijl loopt als het allemaal niet zo wil lukken, iets van de prijs haalt voor iedere kerk (10% korting op alles) en niet moeilijk doet over een dagje meer of minder.

Wil je meer weten over kerkdienst techniek? Ga dan naar onze site www.vdkaudio.nlPlaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *